Igår gick jag runt och gnagde på den här klubban. Folk trodde säkert att jag fått den av någon på alla hjärtans dag men nedå... Jag vann den i en sammarbetaövning med massa italienare, tyskar och polacker. Helt okej för mig liksom, fick ju en klubba! 

Maaaat




Godaste. Köttbullarna. Och. Finaste. Vädret.
Kan det bli bättre liksom?

*-*




Asså jag klagar ju inte direkt... Idag blev det bara skidor för min del, två år sedan nu. Har bara kört snowboard de senaste gångerna så det va kul att testa igen. 

Whoopeli whoop

Kommer inte bli så mycket bloggning nu i veckan för vi ska till Idre och åka bräda/skidor. Ska ju självklart försöka blogga men vi har inget internet i stugan, whoop whoop. 


Bild från några veckor sedan.

Men alla tjuvar som nu ba "YES!" nu kan vi smita in i hennes hus och sno massa grejer, lycka till ;) Vi har husvakter som bor i vårt hus nu så det kommer inte stå tomt... 

Ge mig sommar!

Bilderna är från Weheart it, som alltid ;)
 

Reblog - Alla hjärtans dag

Idag är det ju alla hjärtans dag som nog ingen har missat. Hade faktiskt inte tänkt att skriva ett inlägg utan tycker att ni ska läsa detta inlägg som jag hittade på min fina vän Wilmas blogg igår. Alltså har Wilma skrivit detta inte jag ;)
 
Vet ni? Alla hjärtans dag handlar om mer än kärleken mellan en pojkvän & flickvän, flickvän & flickvän eller pojkvän & pojkvän, det handlar om all kärlek i världen har jag bestäm mig för. Så varför göra det till en deppig forever alone day? Varför inte göra det till en uppskatta-all-kärlek-du-har-runt-omkring-dig-dag? 
Tänk på all kärlek du får av dina kompisar, dina föräldrar, syskon, hundar, katter, till och med den där snälla busschaffören eller den vänliga kassörskan. 
Så kommer jag tänka imorgon i alla fall. Jag ska klä mig fint, känna mig nöjd och helt enkelt vara extra snäll och tacksam för all kärlek jag faktiskt har. 
 
Det där fick jag läsa på Wilmas blogg igår och jag tyckte att det stämde så otroligt bra att jag bara inte kunde låta bli att dela med mig det på min blogg också. ♥ Men jag tycker iallafall att ni ska ta en kik på Wilmas blogg som ni hittar här
 
 
 
 
 
 
 

One grain of sand

Jag anmälde mig just till vårshowen på vår skola, haha vad tänkte jag med?! Jag, Sanna och Bella ska sjunga One grain of sand med Ron Pope. Sanna och Bella har sångröster som någon skulle kunna döda för medans jag har en sångröst dom flesta helst skulle vilja slippa höra. Men nu ska jag inte klaga, utan jag tycker att våran grupp är jättebra och Bella och Sanna är ju bara föööör härliga. Och detta är ju bara en rolig grej, inte direkt att jag ska sjunga inför någon talangscout eller något, hallååå.
 
Har ni inte lyssnat på One grain of sand är jag snäll bloggerska och slänger in den här.
 

Hallelujah!

Jag har fått tillbaka min laddare och kan äntligen använda min dator hemma! TJOHOOO! Observera att jag tog med blixt för att min laddare då fick ett fint halleluja sken. 




Klantig.

Jag har haft sönder min laddare till datorn så jag kan bara använda datorn i skolan eftersom jag kan låna mina kompisars laddare där. Därför bloggade jag inte så mycket igår eftersom min dator var död. Ska försöka övertala lärarna att ge mig en ny datorsladd idag... Får ta fram "hundvalpsögonen" och hoppas på det bästa helt enkelt.
 
 
Slänger in en gammal bild på mina kompisar när dom ser sura ut...
 

Hola.

 
 
Har spanska nu... Ska skriva en text om våra liv typ, men internet lockar för mycket Därför sitter jag nu och läser bloggar och tar bilder med web-cam istället för att göra skolarbete
 

Beställt.

Klickade nyss hem ett par nike free run i färgen coral :) Lycklig tjej här nu, har velat ha sådana skor ett tag men de har alltid varit slut i den färgen... Så nu är det bara att vänta tills dom anländer hit, whohoooo!
 
(bild från weheartit)
 
Är dom inte för fina?! LÄNGTAR!
 

Fika med mammis.

Sitter och tar en fika med mammis medans vi väntar på att lillasyster ska komma. Jag dricker te eftersom min hals är helt paj! Kan nästan inte prata så jag får skriva meddelande på mobilen till mamma när jag ska säga långa meningar. Hoppas jag blir frisk snart, vill träna! D: 




Mammas nike free run

Jag visade mamma att man kunde designa egna skor på Nikes hemsida så hon ville göra ett par. Haha snygga va? Min mamma borde lugnt få en fast anställning som skodesigner...
 
 

Pizza!

Pizza och sen melodifestivalen... Hörde att mello inte var så bra förra veckan? Aaa vi får väll se om det är någon vits att kolla. 




Ordning och reda.

Sitter på golvet i mitt rum i gosigaste tofflorna och pyjamas. Jag försöker att bygga ett par lådor eftersom jag håller på att fixa ordning i rummet. Alla mina skåp och lådor är K-A-O-S just nu... 

Jag gör iallafall ett tappert försök men desto mer jag försöker desto rörigare blir det. Ska iallafall snart ta en paus och äta pizza, mumma! 




<3




Miley Queen Cyrus

 

...




Mellis.

Direkt när jag kom hem satte jag igång med att baka scones. Blev otroligt sugen på att baka sådana efter att jag sett en bild på dessa imorse när jag suktade efter frukost.

Jag hittade ett recept från Ica som skulle ta under en halvtimme... Jag är inte mästare på detta så för mig tog det en timme att göra sju scones! Haha usch vad jag är dålig på sånt här. Fina blev dom inte heller, ni ser resultatet här på bilden.






Godermorgon.

Försov mig imorse och fick skynda mig till skolan, men jag bor så nära så jag hann precis.
Hann dock inte äta frukost så jag kommer vara riktigt hungrig innan lunch idag, får väll köpa en macka i skolkiosken eller något.
 
Sjukt sugen på sommar för då kan man äta massor av frukt till frukost. Vill äta jordgubbar, fy vad gott! Om det är någon mer som missat frukosten kan ni få magen att kurra lite extra genom att kolla på dessa smarriga bilder...
 
 
 
Nej nu får jag sluta annars kommer jag ju hungra ihjäl! 
 

Mozzarella

 
Något som jag gillar nästan lika mycket som godis är mozzarella...
Det var rea på mozzarella när jag var och handlade med mammis så nu får detta helt enkelt bli min mellis, mums.
 
 

Tillbaka.

Okej, min bloggpaus blev way längre än vad jag kunde trott... Men nu är jag tillbaka så nu kör vi!
Just nu sitter jag i skolan och kollar på redovisningar om hållbar utveckling "Whoop whoop", inte direkt det jag helst skulle vilja göra just nu.
 
Skulle kunna göra vad som helst för en pim-pim godispåse förresten, har blivit lättberoende. Ooops.
 
 
Finaste, bästaste Sanna

RSS 2.0